Engels voor op de basisschool

Trainingen

Workshop of cursus?

Er zijn veel verschillende trainingen. Je kunt daarbij kiezen voor een losse workshop of een complete cursus. Je kunt ook een aantal losse workshops kiezen om zo jouw ideale pakket samen te stellen. In het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en mogelijkheden.

Durven, willen en kunnen communiceren!

De workshops en de cursussen zitten boordevol interactie. Daarmee werken we samen aan het uiteindelijke doel dat leerkrachten én leerlingen in de vreemde taal durven, kunnen en willen communiceren.

Mocht je iets missen, neem dan contact met me op.

Wat voor soort trainingen kun je krijgen?

Ik wil mijn eigen Engels verbeteren

Let’s speak English A2/B1 niveau – cursus

Deze cursus van 4 x 120 minuten is voor leerkrachten in alle groepen die hun spreekvaardigheid willen verbeteren en meer zelfvertrouwen willen krijgen.

Let’s speak English B1/B2 niveau – cursus

Deze cursus van 4 x 120 minuten is voor leerkrachten in alle groepen die hun eigen spreekvaardigheid willen verbeteren.

Let’s use classroom English

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle groepen die makkelijker, beter en met meer zelfvertrouwen les willen geven door hun classroom English te verbeteren.

Let’s learn words efficiently

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle groepen die hun woordenschat willen vergroten om zo vlotter te communiceren in de klas.

Let’s play and learn English grammar

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle groepen die hun grammatica willen verbeteren om zo vlotter en correcter te communiceren in de klas.

Let’s spell to read and write in English

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten die meer willen weten over de spelling, technisch lezen en schrijven in het Engels.

Ik wil weten hoe dat ik SpelenderWijs Engels kan geven

Children’s Book Week

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle klassen die in de Kinderboekenweek iets met Engels willen doen.

Let’s do classroom English – cursus

Deze cursus van 5 x 120 minuten is voor leerkrachten in alle groepen die makkelijker, beter en met meer zelfvertrouwen les willen geven door hun vakdidactisch handelen en hun classroom English te verbeteren.

Cooperative learning the easy and effective way

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle groepen die coöperatieve werkvormen in willen zetten om de woordenschat, grammatica en vaardigheden bij de leerlingen te verbeteren.

Let’s go CLIL

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle klassen die kennis willen maken met CLIL: het geven van de zaakvakken in een vreemde taal.

IPC and English

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle klassen die hun IPC-lessen en Engels willen integreren.

How to build an English lesson

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle klassen die willen weten wat er in een Engelse les moet en kan.

How to use your method best

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle klassen die meer willen halen uit de methode en die aan willen vullen met speelse activiteiten.

Differentiate and make a difference

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in de bovenbouw die willen differentiëren om recht te doen aan de verschillen tussen leerlingen bij Engels.

The magic of picture books

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in onderbouwklassen die met prentenboeken willen werken.

You’re all welcome

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle klassen die op praktische wijze invulling willen geven aan wereldburgerschap, internationalisering en inclusiviteit.

Meertaligheid – hulp of hindernis?

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle klassen die meer willen bereiken in een klas vol Nederlandstalige en anderstalige kinderen.

Ik wil mijn leerlingen activeren voor Engels

Get your children to move and play!

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle groepen die TPR (= leren door bewegen) in willen zetten. Door TPR zijn je leerlingen actiever.

Get your children to listen, sing and act

Deze workshop van 120 minuten is specifiek voor leerkrachten in alle groepen die meer willen zingen en toneelspelen met hun leerlingen.

Get your children to use classroom English

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in alle groepen die bij hun leerlingen het gebruik van de dagelijkse taal in de klas willen stimuleren.

Get your children to speak – junior classes

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in de onderbouw die jongere kinderen willen stimuleren om (meer) te praten.

Get your children to speak – senior classes

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in de bovenbouw die oudere leerlingen willen stimuleren om (meer) te praten.

Get your children to use structures

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten die hun leerlingen handige structuren (‘chunks’ en ‘grammatica’) willen aanleren zodat de leerlingen vlotter en correcter kunnen communiceren.

Get your children to spell, read and write

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in de bovenbouw die leerlingen willen leren spellen, technisch lezen en schrijven.

Get your children to read and understand

Deze workshop van 120 minuten is voor leerkrachten in de bovenbouw die oudere leerlingen begrijpend leren lezen.

Reviews

St. Jan de Doper_Utrecht

“Veel doe activiteiten” |  “Veel afwisseling” | “Interactief” | “Goede, fijne sfeer” | “Het was ontspannen, veel lol maar veel geleerd: de tijd vloog voorbij” | “Veel humor” | “Mag fouten maken. Dit leert erg fijn en ontspannen.”| “Legt alles duidelijk en op een fijne, begrijpelijke manier uit” | “Je voelt je prettig bij Paulien. Je mag fouten maken” | “Soepel inspelen op vragen en daar ook leermoment van maken” | “Geeft op een fijne manier feedback” | “Bedankt voor de leuke, leerzame lessen”

Verschillende leerkrachten van KBS St. Jan de Doper in Utrecht over de cursus Let's Talk van EarlyBird

Ichtusschool_Amsterdam

“Ik heb geleerd om beter Engels te spreken. Mijn verwachtingen zijn goed uitgekomen.” | “Ik heb geleerd dat ik niet teveel van mezelf moet verwachten. Met kleine stapjes beginnen.” | Altijd positieve houding” | Goed Engels” | Open, goed benaderbaar, vriendelijk” | Heerlijke droge humor” | Fijn gebracht” | De cursusleidster was enthousiast en daardoor durfde ik beter Engels te spreken.” | “Bij de 1e bijeenkomst viel het me tegen (sorry!) maar fijn dat er vanaf de 2e ruimte was voor differentiatie. I was very pleased about it.” | “Niveau aangepast aan de groep”

Verschillende leerkrachten van CBS De Ichtusschool in Amsterdam over de cursus Let's Talk van EarlyBird

SpelenderWijs en praktisch werken aan het Engels van jezelf en je leerlingen?

Neem contact met mij op en we kijken samen wat voor jouw school werkt!